Voor tweede jaar op rij 100 procent geslaagden bij Aeres VMBO Velp

Date

`100% geslaagden! Wat zijn we trots op onze 93 vierdeklassers en het team! Eén van de examenkandidaten moest een herkansing doen en heeft door vier dagen hard werken en een intensieve begeleiding van haar docent het cijfer heel knap opgehaald!’, aldus Mayke Rensen, directeur van Aeres Velp.

Voor tweede jaar op rij 100% geslaagden bij Aeres VMBO Velp

Veel waardering is er ook voor het feit dat voor heel veel vakken de gemiddelde cijfers van het centraal examen hoger zijn uitgekomen dan de schoolexamencijfers.

Vervolgopleiding in cijfers
Van onze GT leerlingen gaat 32% naar een Groen mbo, 64% naar de overige sectoren in het mbo en 4% naar de havo. 41% van de KL leerlingen en 24% van de BL leerlingen gaan volgend schooljaar naar een Groene mbo-opleiding. Leuk om te vermelden is dat 27% van alle examenkandidaten naar het Aeres MBO Velp, onze eigen groene en creatieve mbo, gaat.

Diploma-uitreiking
Aanstaande dinsdag sluiten we de vmbo-schooltijd met de geslaagden leuk af met een lekker warm- en koud buffet. Rond 18.30 uur tekenen de leerlingen hun diploma bij hun eigen mentor en natuurlijk met de eigen familieleden en vrienden erbij.

Talent voor groei