Aeres VMBO Lelystad

Aeres VMBO Lelystad

Aeres VMBO Lelystad is een kleine, overzichtelijke en ambitieuze vmbo-groenschool met brede uitstroommogelijkheden. Kies je voor onze school dan krijg je naast les in de reguliere vakken ook les in groenvakken. Als leerling leer en groei je op in een inspirerende omgeving, waarin dieren, planten, voeding en de groene ruimte een belangrijke rol spelen. Onze school staat bekend als een veilige school waarbij persoonlijke aandacht en begeleiding voor leerlingen centraal staan.

Op vrijdag 31 januari is iedereen welkom tijdens ons Open Huis! U bent welkom van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Ons adres is Tjalk 25-58, 8232 MB Lelystad.

Attentie: In verband met stakingen in het primair en voorgezet onderwijs op 31 januari hebben wij besloten om onze deuren al vanaf 13.00 uur te openen. 
Wilt u 's middags komen met het hele gezin? Geen enkel probleem, wij hebben tussen 13.00 en 17.00 uur opvang geregeld voor jongere broertjes of zusjes. In een van onze lokalen zorgen wij voor spelletjes en andere leuke activiteiten. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon langskomen.

Meer over Aeres VMBO Lelystad >

Je krijgt hier veel praktijkvakken en dat wisselt mooi af met de theoretische vakken. Je hoeft niet alleen maar uit boeken te leren, je gaat ook zelf aan het werk.

Joanne, derde leerjaar