Een middelbare school kiezen doen ouders en hun kind samen. Je wilt als ouder zoveel mogelijk informatie verzamelen en kinderen willen vooral sfeer proeven. Door onze informatieavonden en open dag te bezoeken kunnen ouders en kinderen sfeer proeven en een kijkje nemen in onze keuken. Op deze manier kan een kind al een indruk krijgen of hij/zij zich thuis zou voelen op Aeres VMBO Lelystad. Wij vinden dit heel belangrijk, want een leerling brengt een belangrijk deel van zijn of haar jeugd door op onze school.

Informatieavond

Tijdens onze informatieavonden zijn zowel ouders al leerlingen van harte welkom. De informatieavond start met een presentatie over ons vmbo groen-onderwijs. Daarna krijg je een rondleiding door onze school. Dit is niet zomaar een rondleiding want leerlingen geven in verschillende lokalen demonstraties van onze lessen. Vooral ons profiel vak Groen komt dan goed in beeld. Houd onze agenda op deze website in de gaten voor actuele data en tijden.

Open Huis

Wil jij onze leerlingen in actie zien? Op vrijdag 31 januari 2020 ben je, samen met je ouders, welkom tijdens ons Open Huis. Het middagprogramma is van 14.00 tot 17:00 uur en ’s avonds zijn jullie van 19:00 tot 21:00 uur van harte welkom.  Je mag bij alle vakken meedoen aan een proefles en onze leerlingen geven jou antwoord op al je vragen over ons onderwijs. Jouw ouders/verzorgers kunnen daarvoor zowel bij de leerlingen als bij het team terecht. Mis het niet, wij hebben die dag volop activiteiten.