Aeres VMBO Leeuwarden

Bereikbaarheid tijdens de zomervakantie

In verband met de zomervakantie zijn wij niet rechtstreeks bereikbaar. Vanaf maandag 29 augustus kunt u ons weer telefonisch bereiken.
Is er toch sprake van een calamiteit, dan kunt u een bericht achterlaten op het mailadres: vmbo.leeuwarden@aeres.nl.
Maandag 29 augustus reageren we inhoudelijk op de mail. De berichten worden wel regelmatig gelezen en als het nodig is, ondernemen we eerder actie.

Informatie start schooljaar 22/23
De informatie voor de start van het schooljaar 22/23 is per mail verzonden en staat op i-aeres. Heeft u geen mail ontvangen, check dan uw ongewenste mail.

Nadere informatie over de introductieweek ontvangt u in de week van 22 augustus.

Wachtlijst instroom leerjaar 2 KB en leerjaar 3 BB

Wij kunnen op dit moment geen instroom leerlingen voor leerjaar 2 KB en leerjaar 3 BB meer plaatsen voor schooljaar 22/23. Er is wel een mogelijkheid om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met dhr. M. Zijlstra, teamleider.

De school die stad en natuur verbindt

Je bent bijna klaar met de basisschool. Tijd om een leuke middelbare school te kiezen! Zoek je een school waar je veel aandacht krijgt en waar de sfeer gezellig is? Ben je ook nog eens nieuwsgierig en wil je weten hoe de wereld in elkaar zit? Dan is Aeres VMBO Leeuwarden dé school voor jou. Een nieuwe school is best spannend, maar hier is het persoonlijk en veilig. Iedereen kent elkaar en je maakt zó nieuwe vrienden.

Ik vind het fijn dat je op deze school niet alleen in een klaslokaal leert, maar ook praktijkvakken hebt.

Elise Tromp, leerling tweede klas