Aeres VMBO Maartensdijk

Voor alle leerwegen van het vmbo!

Zit je in het (voor)laatste jaar van de basisschool? Dan is het tijd om te gaan kijken naar een leuke en goede middelbare school. Een school die goed bij je past. Ben je nieuwsgierig naar de wereld om je heen? En ben je gek op dieren, koken, creatief bezig zijn of de natuur? Dan is Aeres VMBO Maartensdijk misschien wel dé school voor jou.

We zijn een gezellige vmbo-groen school met 450 leerlingen. Het is hier persoonlijk en veilig. Leerlingen voelen zich snel bij ons thuis, omdat al onze leerlingen in de basis, kader, gemengde en theoretische leerweg met elkaar samenwerken.

Extra klassen

Voor alle leerlingen die super gemotiveerd zijn op school hebben we extra klassen. Het maakt dus niet uit welk niveau je doet.
Ben je gek op paarden, sport- en/of outdoor activiteiten? Vind je het leuk om creatief bezig te zijn of wil je echt leren koken? Naast het gewone lesprogramma kunnen leerlingen die dit echt leuk vinden, zich aanmelden voor onze tweejarige extra klassen. Leerlingen in klas 1 en 2 kunnen kiezen uit:

Wil je kennis komen maken? Kijk hier voor onze Open dagen!

Dit is een fijne school: heel vrolijk en rustig, met leuke praktijkvakken. De groene vakken en koken spreken me het meeste aan.

Aamira, derde leerjaar, gl/tl