Aanmelden

Leuk dat u en uw kind kiezen voor onze school. U kunt uw kind digitaal aanmelden via de lichtgroene knop ‘Aanmelden’ rechtsboven op deze pagina.

Om uw kind gemakkelijk en snel aan te melden, raden wij u aan een aantal gegevens bij de hand te houden, zoals het Burgerservicenummer (BSN) en de gegevens van de basisschool en/of vooropleiding. Daarnaast is het handig om een scan of foto van relevante documenten zoals verklaringen (zoals dyslexie of dyscalculie) te maken. Deze documenten kunt u namelijk bij de laatste stap van de aanmelding uploaden. Direct na het voltooien van de aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met in de bijlage een brief. De brief is een bevestiging dat de aanmelding goed is ontvangen. Het betekent nog niet dat uw kind is aangenomen. Na de bevestiging ontvangt u ook meer informatie over de vervolgstappen.

Aanmelden extra klas

Wilt u uw kind aanmelden voor de Paardenklas, Outdoorklas, Food & Cookingklas of de Atelierklas? Dat vinden we erg fijn. Geef bij 'Stap 2 - Opleiding' van het digitaal aanmelden (zie groene knop hierboven) aan dat uw kind interesse heeft in één van deze extra klassen. 

Heeft u vragen over het aanmelden? Mail dan gerust uw vraag naar vmbo.maartensdijk@aeres.nl of bel 088 020 5500.