Het leren van leerlingen zien we als kern van ons onderwijs. Het gaat hier om leren in de breedste zin van het woord. Zo leer je kritisch en creatief te denken, te communiceren, samen te werken en je nieuwsgierigheid bij het leren in te zetten. Fouten daarbij maken mag. Je ontwikkelt zo kennis en vaardigheden; voor het uitoefenen van je toekomstige beroep, om vooruit te komen in de maatschappij en om je persoonlijk te blijven ontwikkelen. Je leert dit zowel via algemene vakken als via (groene) praktijkvakken.

Het stimuleren van positief gedrag, staat bij ons hoog in het vaandel.
We leiden leerlingen op voor vier verschillende leerwegen:
- basisberoepsgerichte leerweg (bb),
- kaderberoepsgerichte leerweg (kb),
- gemengde leerweg (gl)
- en vanaf schooljaar 2021 ook de theoretische leerweg (tl)

Extra ondersteuning

Heb je extra ondersteuning nodig? Dat kan ook. Doordat we klein zijn, krijg je veel persoonlijke aandacht. En hebben we extra ondersteuningsmogelijkheden en -begeleiding.

Extra klassen

Je kunt bij ons in klas 1 en 2 ook kiezen voor een extra klas: De Paardenklas, Outdoorklas, Atelierklas of de Food & Cookingklas. Naast je gewone lesprogramma volg je dan het programma van de extra klas.

Heb je vragen over ons onderwijsaanbod? Neem gerust contact met ons op: vmbo.maartensdijk@aeres.nl of bel 088 020 55 00.