Past onze school bij jou?

 

Voor veel leerlingen is de overgang naar de middelbare school een grote stap. Het is spannend en er verandert heel veel voor je. Het is belangrijk dat de nieuwe school goed bij je past. Om te kijken of onze school dé school voor jou is, organiseren we diverse meeloopmiddagen en open dagen voor jou en voor je ouders. Op de meeloopmiddagen volg je een aantal lessen, of doe je mee aan één van onze Talentklassen. Zo kan je goed de sfeer proeven en krijg je een indruk hoe het is om bij ons op school te zitten. 

Hieronder staan de data van onze open dagen en meeloopmiddagen. Wil je graag een persoonlijke rondleiding door onze school? Neem dan contact op en maak een afspraak, bel  088 020 5500 of mail naar vmbo.maartensdijk@aeres.nl. Je bent samen met je ouders van harte welkom.

Open dagen en meeloopmiddagen 2021-2022

Helaas moeten wij opnieuw onze dagen en mogelijkheden aanpassen in verband met de nieuwe coronamaatregelen. Vanaf 13 januari kunt u - onder voorbehoud- uitgaan van onderstaande data en mogelijkheden.

2022

  • vrijdag, 28 januari 19.30-21.00 uur Online Open dag. U kunt deelnemen aan onze digitale presentatie en u vragen stellen door te klikken op onderstaande link. U hoeft zich niet eerst aan te melden.

    https://aeresvmbo.webinargeek.com/open-dagen-2022/join/wnmqz77o

  • zaterdag, 29 januari Online Open dag. Klik op onderstaande link om de presentatie te volgen. U kunt op twee momenten deelnemen:
    • 09.30 uur
    • 11.30 uur

https://aeresvmbo.webinargeek.com/open-dagen-2022/join/wnmqz77o

  • dinsdag, 15 februari 15.00-16.30 uur Onder voorbehoud: Meeloopmiddag scholieren groep 7/8. De leerlingen die zich hadden aangemeld voor de verplaatste meeloopmiddag van 15 december/18 januari hebben bericht ontvangen dat zij automatisch op de lijst staan voor 15 februari.
  • dinsdag, 8 maart Meeloopmiddag voor de Extra klassen: Paardenklas, Outdoorklas, Food & Cookingklas en Atelierklas. Alleen voor scholieren groep 8.

 

Zo meld je je aan voor de meeloopmiddagen

Stuur een mail naar vmbo.maartensdijk@aeres.nl. met je volledige naam, de naam van je basisschool en voor welke meeloopmiddag je je wilt aanmelden. Geef je je op voor de meeloopmiddag van de Extra klassen op 8 maart 2022? Geef dan ook duidelijk aan met welke: de Paardenklas, Outdoorklas, Food & Cookingklas of Atelierklas.

Na aanmelding ontvang je meer informatie over de middag. Je bent van harte welkom!