Dáárom Aeres VMBO Maartensdijk

Aeres VMBO Maartensdijk heette voorheen Groenhorst Maartensdijk. Leerlingen komen uit de hele omgeving, van De Bilt en Utrecht tot Zeist. 

Ouders kiezen voor onze school, omdat het hier persoonlijk en veilig is. Leerlingen vinden de school overzichtelijk en gezellig. Vanuit de gedachte dat je met positieve aandacht voor elkaar, méér mooie resultaten bereikt, is dit de manier waarop we met elkaar samenwerken.

Leerlingen krijgen vooral veel persoonlijke aandacht. Ze vinden het fijn dat ze zelf aan de slag gaan tijdens de praktijkvakken of in de PaardenklasOutdoorklas of Food & Cookingklas!

Benieuwd naar de sterke punten van onze school? Hieronder staan ze voor u op een rij:

Invloed nemen en verantwoordelijk voor leefomgeving

Leerlingen leren zelfstandig te functioneren in een samenleving die steeds verandert. Ze leren hun eigen talenten en hun omgeving kennen. Ook leren ze om invloed te nemen en verantwoordelijk te zijn voor hun leefomgeving. Zo houden we samen de school en de schoolomgeving netjes. Dagelijks worden enkele leerlingen aangewezen om te helpen de school op orde te houden. We zijn als school trots op onze prachtige schooltuin. Ook hier helpen leerlingen tijdens de lessen om de tuin te verzorgen en te onderhouden.

Dit is een gezellige school, met leuke leerlingen en goede docenten. Je hebt echt iets aan de leraren, ze willen je altijd helpen als dat nodig is.

Sam, tweede leerjaar