Dáárom Aeres VMBO Maartensdijk

Over ons 

Aeres VMBO Maartensdijk is de nieuwe naam van Groenhorst Maartensdijk. We zijn een kleinschalige groene vmbo school met ongeveer 400 leerlingen. Ze komen uit de hele omgeving, van De Bilt en Utrecht tot Zeist. Vanuit de gedachte dat je met positieve aandacht voor elkaar méér mooie resultaten bereikt, is dit de manier waarop we hier met elkaar omgaan.
Ouders kiezen voor onze school omdat we vanuit die positieve aandacht met elkaar samenwerken. Ook kiezen ze voor ons omdat we vooral veel persoonlijke aandacht hebben voor de leerling. Leerlingen vinden het fijn dat de school overzichtelijk is en dat ze zelf aan de slag gaan tijdens de praktijkvakken.

Benieuwd naar de sterke punten van onze school? Hieronder staan ze voor u op een rij:

Invloed nemen en verantwoordelijk voor leefomgeving

Leerlingen leren zelfstandig te functioneren in een samenleving die steeds verandert. Ze leren hun eigen talenten en hun omgeving kennen. Ook leren ze om invloed te nemen en verantwoordelijk te zijn voor hun leefomgeving. Zo houden we samen de school en de schoolomgeving netjes. Dagelijks worden enkele leerlingen aangewezen om te helpen de school op orde te houden. We zijn als school trots op onze prachtige schooltuin. Ook hier helpen leerlingen tijdens de lessen om de tuin te verzorgen en te onderhouden.

Dit is een gezellige school, met leuke leerlingen en goede docenten. Je hebt echt iets aan de leraren, ze willen je altijd helpen als dat nodig is.

Sam, tweede leerjaar