Aeres VMBO Ede

Welkom bij Aeres VMBO Ede!

Aeres VMBO Ede is niet zomaar een school. Aeres VMBO Ede is een school die je aan het denken zet, waar je wordt uitgedaagd en waar je van gaat houden. We zijn elke dag bezig om je voor te bereiden op jouw toekomst. Je leert hier met je hoofd, je hart en je handen.

Met een diploma van Aeres VMBO Ede kun je doorstromen naar onze eigen opleidingen in het mbo of naar één van de vele opleidingen die er in de regio zijn. Leerlingen van onze school komen overal terecht, in de voeding en agribusiness maar ook in de zorg, economie en technische beroepen. Werk en kansen genoeg in de FoodValley. Als jij maar kiest voor een loopbaan die bij jou past, begeleiden we jou op deze leerrijke weg.

Meer over Aeres VMBO Ede >

Mini lessen volgen?

Kom in de klas! Op die manier kun je zelf ervaren of Aeres VMBO Ede bij jou past. Bekijk onze agenda voor de dagen dat je mini lessen kunt volgen en om je vervolgens aan te melden. 
Stuur vóór 30 oktober 2019 een mailtje naar vmbo.ede@aeres.nl. Laat weten op welke dag je wil komen en wat jouw naam is. 
Tot dan!

De school is klein en overzichtelijk en je krijgt veel leuke praktijkvakken op het gebied van dieren en food. Ik voelde me meteen thuis toen ik hier tijdens de open dag kwam kijken.

Yentl Pakaila