Alles over aanmelden

Aanmelden en instromen

Hebben u en uw kind kennisgemaakt met onze school en wilt u uw kind aanmelden voor het schooljaar 2023 - 2024? Dan heten we u en uw kind allereerst van harte welkom op onze school!

Aanmelden klas 1

Vanaf 2023 kun je je digitaal inschrijven via de website van het voortgezet onderwijs in Ede. De aanmelding voor komend schooljaar is gesloten. 

Na het invullen van het formulier krijg je een bevestiging van inschrijving van VO-Ede en van Aeres VMBO Ede.

De basisschool stuurt ons de relevante gegevens via OSO. De termijn van zes weken om een besluit te nemen over de toelating gaat in wanneer wij het complete dossier van uw kind hebben ontvangen. Op welk niveau uw kind geplaatst wordt, is afhankelijk van het basisschooladvies. We plaatsen uw kind op het passend niveau. Na ontvangst en verwerking van alle gegevens, krijgt u bericht over de definitieve plaatsing.

Instromen klas 2 of 3

U wilt uw kind aanmelden voor klas 2 of 3? Download dan het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina en stuur het volledig ingevulde en ondertekende formulier naar ons toe. Na ontvangst van het formulier schrijven we uw kind voorlopig in en ontvangt u hiervan een bevestiging. De leerjaarcoƶrdinator van klas 2 of 3 (afhankelijk voor welke klas u uw kind inschrijft) neemt z.s.m. contact met u op. Met elke instromende leerling en de ouders voeren we een persoonlijk gesprek om te kunnen bepalen of het plaatsen van uw kind op onze school voldoende kans op succes biedt. Vraag, als ouders, aan de huidige school van uw kind om het doorstroomdossier en de relevante gegevens naar onze school toe te sturen.

Instromen klas 4

Uw kind kan alleen instromen in klas 4 met een profiel Groen in klas 3. Als uw kind hieraan voldoet, geldt dezelfde procedure als klas 2 of 3.

Ervaart u problemen met het downloaden en/of printen van het aanmeldingsformulier?

  • Het kan zijn dat u iets langer moet wachten tot het document geheel binnen gehaald is, voordat er geprint kan worden.
  • Het zou kunnen dat een adblocker het formulier tegenhoudt.

    Wil het niet lukken met het aanmeldingsformulier?
    Vul dan hieronder uw gegevens in, dan nemen we contact met u op. 

Problemen met het aanmeldingsformulier? Laat uw gegevens achter en wij komen bij u terug!