Kom sfeer proeven

Maak kennis met Aeres VMBO Ede!

Zit je dit schooljaar in groep 8? Dan ga je bijna naar de middelbare school. Voor veel leerlingen is dit een grote stap. Het is spannend en er verandert heel veel voor je. Natuurlijk wil je op een leuke school terechtkomen die goed bij je past. Ben je benieuwd of onze school bij je past? Bekijk onderstaande video en maak alvast digitaal kennis!

Open Dag 2022

Dit schooljaar is de Open dag op vrijdag 14 oktober 2022. Ontdek of het Aeres VMBO Ede de school is waar jij je fijn voelt.

Tijdens de Open dag kun je samen met je ouder(s)/verzorger(s) de hele school bekijken en allerlei activiteiten doen. Vanaf 15.00 uur staan we bij de ingang klaar om je te verwelkomen.

Benieuwd wat je kan doen? Je kunt iets bakken, de dieren bekijken, proefjes doen, een kijkje nemen bij techniek en je kunt zien hoe het gaat bij de theoretische vakken. Ook is er een wedstrijd: Skills Talents. Leerlingen van de keuzevakken Bloemwerk en Tuinontwerp & aanleg laten hier zien wat voor talenten zij hebben. Je ontmoet de docenten en er komen ook veel leerlingen die nu in klas 1 zitten. Zij kunnen je vertellen hoe het is om hier op school te zitten. 

De avond duurt tot 21.00 uur.

Mini lessen

Kom in de klas! 

Ben je benieuwd hoe het is om bij ons op school te zitten? Kom dan naar onze mini lessen!

We hebben minilessen op:

- woensdag 9 november 2022
- woensdag 23 november 2022
- woensdag 8 maart 2023
- woensdag 22 maart 2023

Tijdens deze middag volg je een paar korte lessen en kun je vragen stellen over de lessen, de school en nog veel meer. Hopelijk krijg je een juiste indruk van onze school. Je hebt in ieder geval genoeg ervaringen opgedaan om thuis te vertellen en op je basisschool. Deze ervaringen neem je mee in het afwegen van je schoolkeuze. Een goede reden om je in te schrijven.