Aeres VMBO Velp

Aeres VMBO Velp: voor creatieve natuurtalenten!

Aeres VMBO Velp staat bekend als een groene, creatieve en veilige school, waar iedereen elkaar snel kent en zich direct thuis voelt. Het vmbo biedt onderwijs aan in alle leerwegen.

Ben je er nu al uit en weet je dat je volgend jaar het liefst bij ons het vmbo-onderwijs wil volgen? Dat is zeker leuk maar we raden je altijd aan om bij meerdere scholen minilessen te volgen zodat je een goed beeld hebt. Voor het volgen van een miniles of het aanmelden voor een rondleiding verwijzen we je naar de agenda, linksonder aan deze pagina.

Een nieuw begin voor iedereen

Tijdens deze centrale aanmeldweek melden alle achtstegroepers zich gelijktijdig aan bij de school van hun keuze. Daardoor maak jij evenveel kans als anderen op een plek op de school waar jij graag naar toe wil én die past bij het advies dat je van de basisschool hebt gekregen.

Op onze school leren ± 580 leerlingen in een veilige, uitdagende en groene omgeving. Jouw persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van jouw eigen talenten en kwaliteiten vinden we belangrijk. Aeres VMBO Velp is heel snel jouw school. Wil je ook onze fijne en persoonlijke sfeer ervaren? We zien je graag op één van onze Open dagen!   

Of bekijk ons online magazine >>

“Als je voor het eerst naar de middelbare school gaat, moet je vooral jezelf blijven. Dan komt het vanzelf goed.”

Femm, klas 2