Aeres VMBO Velp

Aeres VMBO Velp: voor creatieve natuurtalenten!

Aeres VMBO Velp staat bekend als een groene, creatieve school, waar iedereen elkaar snel kent en zich direct thuis voelt. Je kunt hier onderwijs volgen in de leerwegen: Basisberoepsgerichte leerweg (bb), kaderberoepsgerichte leerweg (kb) en gemengde leerweg (gl). Doe je vanaf het derde jaar de gemengde leerweg? Dan kun je misschien een extra vak volgen. Zo kun je een diploma voor de theoretische leerweg (tl) halen.

Ben je er nu al uit en weet je dat je volgend jaar het liefst bij ons naar school wilt gaan? Dat is zeker leuk! We raden je wel altijd aan om bij meer scholen minilessen te volgen, zodat je een goed beeld hebt. Voor het volgen van een miniles of het aanmelden voor een rondleiding kijk je in de agenda, linksonder aan deze pagina.

Een nieuw begin voor iedereen

Tijdens de centrale aanmeldweek melden alle achtstegroepers zich gelijktijdig aan bij de school van hun keuze. Daardoor maak jij evenveel kans als anderen op een plek op de school waar jij graag naar toe wil én die past bij het advies dat je van de basisschool hebt gekregen.

Op onze school leren ± 570 leerlingen in een veilige, uitdagende en groene omgeving. Jouw persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van jouw eigen talenten en kwaliteiten vinden we belangrijk. Aeres VMBO Velp is heel snel jouw school. Wil je ook onze fijne en persoonlijke sfeer ervaren? We zien je graag op één van onze Open dagen!   

Of bekijk ons online magazine >>

“Als je voor het eerst naar de middelbare school gaat, moet je vooral jezelf blijven. Dan komt het vanzelf goed.”

Femm, klas 2