Startschot Sterk Techniekonderwijs

Date

Ondernemers in De Bilt, Wijk bij Duurstede en Zeist opgelet: Op maandag 17 februari as. geven onderwijs en bedrijfsleven samen het startschot voor het Sterk Techniekonderwijs in de regio.

Startschot Sterk Techniekonderwijs

Zij gaan op zoek naar raakvlakken en nieuwe inzichten, zodat de komende jaren nieuwe stappen worden gezet in de ontwikkeling van het regionale technisch onderwijs. Het uiteindelijke doel: voldoende en goed opgeleide technische vakmensen in de regio.

Een prachtige uitdaging die de regio met enthousiasme, met elkaar aangaat. Het project is een samenwerking van de regionale vmbo’s Aeres VMBO Maartensdijk, Aeres MAVO Bilthoven, Revius Lyceum Wijk bij Duurstede, Openbaar vmbo en mavo Zeist, Christelijk Lyceum Zeist, Christelijk College Zeist, Seyster College Praktijkonderwijs samen met de regionale mbo’s, primair onderwijs en het regionale bedrijfsleven.

Tijdens de bijeenkomst staat het verbinden van de werelden van onderwijs en bedrijfsleven centraal. Elkaar leren kennen en samen de officiële start van het project vieren.

Bent u als ondernemer geïnteresseerd? Dan bent u welkom op locatie Christelijk College Zeist, Graaf Adolflaan 4, 3708 XB in Zeist, De bijeenkomst is van 16.00 tot 18.00 uur. Graag aanmelden via de link: https://bit.ly/385WhZz