Symposium VO voor morgen

Date

Stel je voor.. …dat alle leerlingen in het VO de vaardigheden hebben die nodig zijn voor de wereld in transitie. Hoe zou het onderwijs er dan uit moeten zien? Zoals we het altijd al gedaan hebben of kan en willen we het anders? Duurzame ontwikkeling wordt steeds belangrijker in het onderwijs. En dat vraagt om een nieuwe manier van kijken, denken en doen. Voor alle betrokkenen; van docenten tot bestuurders en van ouders tot kinderen.

Op 30 november as. organiseert Leren voor Morgen samen met het Aeres VMBO Almere het ‘VO voor morgen’ symposium. ‘Daar komen we samen, maken we verbinding en leren we van elkaar. De duurzaamste VO’s van Nederland nemen ons mee op hun reis naar het worden van dé school voor morgen op het gebied van duurzaamheid en inclusiviteit.’ Op het programma staan dialogen, workshops, doe-activiteiten en het delen van mooie voorbeelden. Ook zetten we de voorlopers van de SustainaBul VO 2022 in het zonnetje: dé coöperatieve benchmark voor duurzame ontwikkeling in het voortgezet onderwijs. Klik hier voor meer informatie of meld je direct aan.

Agenda:

Woe 30 nov 15.00 - 20.00 uur  / VO voor Morgen symposium / VO / Aeres College Almere

Het voortgezet onderwijs voor morgen. Hoe richten we dat in? Zoals we het altijd gedaan hebben of kan en willen we het anders? Op 30 november as. organiseert Leren voor Morgen, samen met het Aeres VMBO Almere het ‘VO voor morgen’ symposium. Met o.a. workshops, inspiratiesessie en panelgesprekken én het delen van mooie voorbeelden.

Lees meer