Aeres VMBO Ede leerlingen samen in leefpark

Hoi! Welkom bij Aeres VMBO Ede. Normaal gesproken ontvangen we je op een open dag bij de voordeur, met een kopje koffie en wat lekkers. Maar dat kan nu even niet. Om je toch zo goed mogelijk te helpen bij het maken van je schoolkeuze, kun je op deze pagina meer lezen over onze school, video's bekijken en natuurlijk ook al je vragen stellen. Allemaal vanaf je eigen, comfortabele bank! 

Talent voor groei

Video-rondleiding

School van binnen bekijken vanuit je eigen huis? Neem hier een digitale tour door de school! Bij veel lokalen kun je via een video alles horen over bijvoorbeeld ons groen en creatief profiel. 

Het is fijn dat deze school klein is. Als je van de basisschool komt, hoef je niet lang te wennen. Gewoon jezelf zijn, dan komt het wel goed.

Finn

Over Aeres VMBO Ede

 

Aeres VMBO Ede is niet zomaar een school. Aeres VMBO Ede is een school die je aan het denken zet, waar je wordt uitgedaagd en waar je van gaat houden. We zijn elke dag bezig om je voor te bereiden op jouw toekomst. Je leert hier met je hoofd, je hart en je handen.

Een dynamische school met pit en actie, dat is Aeres VMBO Ede.

Bij ons krijgen leerlingen spannende projecten, er gebeurt altijd wel iets bijzonders op school. Een leuke en leerzame activiteit zoals schrijvers die in de les komen of de geboorte van geitjes en andere dieren. Of leerlingen bouwen aan technische oplossingen of creëren een mooi kunstwerk. We zijn een kleinschalige school waar leerlingen zich snel thuis voelen. Tegelijk zijn we onderdeel van één van de grootste AOC’s van Nederland waar we opleidingen verzorgen voor vmbo, mbo en hbo en in bedrijven.

Ben je er al uit? Lees hier alles over de aanmeldingsprocedure en meld je aan vanaf 1 februari.
We kijken uit naar je komst!