Fun Fair bij Aeres VMBO Emmeloord

Date

Op woensdag 3 juli organiseert Aeres VMBO Emmeloord het spetterend festival: de FunFair Market. Voor jong en oud zal hier van alles te beleven zijn: van muziek en entertainment, tot (zelfgemaakte) producten, diensten en etenswaren. Zo zijn er naast lekkere hapjes en drankjes ook allerlei kraampjes waar je bijvoorbeeld leuke gadgets en sieraden kunt kopen, je nagels kunt laten doen, een goochelshow kunt bekijken of aan een loterij mee kunt doen. Het bijzondere aan de markt is dat alle bedrijfjes door leerlingen worden gerund.

De markt

Om ervoor te zorgen dat de FunFair Market een succes wordt, is het belangrijk dat er voldoende klanten zijn waaraan de leerlingen hun producten of diensten kunnen aanbieden. We roepen dan ook iedereen op om op woensdag 3 juli tussen 12 uur en 14 uur naar de markt te komen. Op de markt kan met muntjes worden betaald, welke met PIN en contant geld te koop zijn. De opbrengst van de markt komt voor ten goede aan een goede doel.

Het project

De FunFair Market is onderdeel van Company FunFair, een tweedaags onderwijsproject over ondernemerschap. Doel van Company FunFair is leerlingen op een leuke en interactieve manier te laten ervaren wat er allemaal komt kijken bij ondernemen. Via allerlei interactieve opdrachten kunnen punten worden gescoord, die de plaats op de ranglijst bepalen. Een team enthousiaste studenten begeleidt de leerlingen in de klassen.  

Talent voor groei