Techniek

In de wereld van techniek gaat het om coole gadgets en de nieuwste technieken. In het Green Future Lab maken we zelf de vetste ontwerpen met de 3D-printer. Bekijk het in de video!Techniek

Droom jij ervan om later te werken aan coole ideeën die de wereld verbeteren? Misschien bouw jij wel een robot die aardbeien kan plukken! Of laat je de vetste ontwerpen tot leven komen met een 3D-printer?

Techniek is overal
Op onze school leer je alles over drones, programmeren en data! Techniek is overal, zelfs in de wereld van voedsel, planten en dieren. Met onze 3D-printer maken we bijvoorbeeld onderdelen voor een robot in de kassen. En in het Green Future Lab ontdekken we hoe we robots moeten programmeren.

Ontwerpen
We gaan ook aan de slag met ontwerpen. Wat kan je allemaal bedenken? Ontwerp jij bijvoorbeeld een jas van brandnetels? Of kom je met een bodywarmer die pasgeboren biggetjes warmhoudt?

Tamara neemt je mee in deze video en vertelt je alles over de wereld van Techniek. "Klinkt niet groen hè? Toch wel!"

Een Groene School

Bij Aeres VMBO Emmeloord ben je elke dag bezig met de wereld om je heen. Je leert over de groene omgeving, duurzaamheid, voeding, gezondheid en dierverzorging. Daarom noemen we onze school een Groene School.

Verschillende leerwegen

Aeres VMBO Emmeloord biedt de niveaus Basisberoepsgerichte leerweg (BB), Kaderberoepsgerichte leerweg (KB) en Gemengde (Theoretische) leerweg (G(T)L). Met een diploma kun je nog alle kanten op.

Keuzevakken

In het derde en vierde leerjaar volg je een keuzevak. Binnen dit vak is veel ruimte voor praktijkleren, en het helpt je om een goede keus te maken voor een vervolgopleiding. Lees meer over onze keuzevakken!

Meer weten over onze school?

Ben jij bijna van de basisschool af en zoek je een leuke vmbo-school? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aeres is net even anders. Wij vinden dat kennis niet alleen in boeken te vinden is, maar ook in de wereld om ons heen. Houd je van de natuur? Ben je nieuwsgierig, gek op dieren en/of planten? Ontdek dan dat bij Aeres VMBO Emmeloord geen dag hetzelfde is.