Open avond 24 november 2021 gaat niet door!

Date

In verband met de oplopende coronabesmettingen en de gevolgen hiervan in onze regio, vinden wij het als Aeres VMBO Buitenpost niet verantwoord om op dit moment een Open avond te organiseren. Dit betekent dat onze Open avond van 24 november niet door gaat. Wij verwachten later dit schooljaar alsnog een Open avond op woensdag 2 februari te kunnen organiseren. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, wij vinden de veiligheid en gezondheid van leerlingen en medewerkers, maar ook van iedereen die onze school bezoekt van groot belang.

Bezoekmogelijkheden

Wij bieden jou en je ouder(s)/verzorger(s) de mogelijkheid om individueel onze school te bezoeken en in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Wij willen je graag ontmoeten en de school laten zien. Als je dit wilt, kun je contact opnemen voor een persoonlijke afspraak via vmbo.buitenpost@aeres.nl. In onze school gelden de coronaregels zoals door de regering wordt voorgeschreven.  

Onze Doedag voor de basisschoolleerlingen gaan wel door 
Wij hebben de organisatie zo ingericht dat de gezondheidsrisico’s zo veel mogelijk beperkt worden.

Via onze website en onze social media-kanalen houden we je op de hoogte van alles wat er speelt op onze school. Als je meer informatie wilt, neem dan contact met ons op.