Bij de nieuwe Outdoorklas* draaien de extra lessen zoveel mogelijk om buitenactiviteiten. Skeeleren en survivalbaan, boswandeling en brug bouwen, vuur maken en voetballen, wedstrijdvissen en waterskiën, het kan zo maar op het rooster staan! Niet alleen extra sport, maar ook het groene aspect wordt benadrukt bij deze keuzeklas. Denk hierbij aan excursies naar Staatsbosbeheer en het groenonderhoud bij recreatieve bedrijven.

Ga je graag op ontdekkingspad en vind je het fijn om te bewegen? Heb je veel energie, ben je ondernemend en houd je ervan om actief bezig te zijn? Of wil je kennismaken met diverse sporten en kijken wat bij jou past? Dan zit je goed in de klas waar ‘outdoor’ centraal en plezier voorop staat! Belangstellende nieuwe vmbo-leerlingen kunnen zich vanaf nu aanmelden voor deze themaklas.

Tekst gaat verder onder de foto.

Het zou kunnen dat er restricties zijn in het maximaal aantal leerlingen per specialisatie, in verband met de logistieke en organisatorische aspecten. Ook is het mogelijk dat een financiële bijdrage wordt gevraagd voor reis- en verblijfskosten. Het aanvullende aanbod vindt binnen de kaders van de school plaats en het geboden onderwijs is passend bij het gekozen niveau.