Ondersteuning en begeleiding

Natuurlijk wil je een fijne schooltijd mét goede resultaten! Daarom krijg je veel persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk om goed naar jou te luisteren en samen in gesprek te gaan. Zo kun je je talenten volop ontwikkelen. Tijdens je schooltijd krijg je goede basisondersteuning en waar nodig voldoende extra ondersteuning.

Kenmerkend voor deze school zijn de korte lijntjes. We kennen elkaar, dat maakt het contact met leerlingen en ouders heel persoonlijk.

Sietse Planting, teamleider

Coach

Je hebt je eigen coach. Het is zijn taak om jou goed te begeleiden. Bij hem kun je dan ook altijd terecht. Ook is hij het eerste aanspreekpunt voor jouw ouders/verzorgers. De coach begeleidt je zowel individueel als in groepsverband. Hierbij wordt veel aandacht  besteed aan groepsdynamiek en de manier waarop je met elkaar omgaat. 

Extra ondersteuning

Heb je extra hulp nodig? Geen probleem: je krijgt de ondersteuning die voor jou goed werkt. Je kunt dan terecht bij de zorgcoördinator. 

In de schoolgids vind je meer informatie over de ondersteuning die je kunt krijgen. Voorbeelden hiervan zijn huiswerkbegeleiding en hulp bij dyslexie.

Ouder- en jeugdsteunpunt Passend onderwijs

Ieder kind verdient passend onderwijs. Heeft u als ouder vragen over extra ondersteuning? Of heeft u behoefte aan een luisterend oor of onafhankelijk advies? Dan staat het Ouder- en jeugdsteunpunt voor u klaar. U kunt bij hen terecht voor informatie en u kunt in contact komen met ervaren mede-ouders. Samen gaan we voor goed onderwijs dat aansluit bij de behoefte en mogelijkheden van uw kind. Kijk voor meer informatie op www.steunpuntfriesland.nl.