Dáárom Aeres VMBO Sneek

Leren door het zelf te doen

Ben je graag lekker praktisch bezig? Dan zit je bij ons goed. We hebben dierenverblijven, een grote keuken, een techniek- en een kunstlokaal en een kas vol planten en bloemen. Daar ga je aan de slag met: dierverzorging, planten, kunst en cultuur, techniek- en kooklessen. Want door het allemaal zelf te doen, leer je veel sneller.

Het is hier gezellig en iedereen kent elkaar.

Lucy Ovelgonne, leerjaar 4 Voeding & Gezondheid

We zijn een duurzame school

Daarmee bedoelen we dat we zoveel mogelijk aan het milieu denken, door bijvoorbeeld zonnepanelen op onze scholen te plaatsen. De materialen die we gebruiken zijn ook duurzaam, zoals onze pennen. Die worden van petflessen gemaakt. We vinden het belangrijk dat we de aarde zo gebruiken dat toekomstige generaties er ook nog plezier van kunnen hebben.

Eruit halen wat erin zit!

Het is ons doel om jouw een plezierige schooltijd te bieden en je te laten slagen met een zo goed mogelijk resultaat. Om dit voor elkaar te krijgen en om alle leerlingen succesvol te laten slagen vinden we de volgende dingen belangrijk: samenwerken, eigen verantwoordelijkheid en leren in de praktijk.

Wist je dat in Sneek...

  • ...Lego gebruikt wordt bij het vak Techniek & Innovatie? 
  • ...we een gezonde schoolkantine hebben? 
  • …je in het derde leerjaar kunt kiezen voor de sportklas?

Veel persoonlijke aandacht

Natuurlijk wil je een fijne schooltijd mét goede resultaten! Daarom krijg je veel persoonlijke aandacht. Je hebt je eigen coach. Het is zijn/haar taak om jou goed te begeleiden. Bij deze coach kun je dan ook altijd terecht. Daarnaast kun je extra lessen of trainingen volgen. Als het nodig is, maken we lessen op maat voor jou.