De herfstfair 2023

Herfstfair was weer groot succes!

Date

Op 11 oktober 2023 was de jaarlijkse herfstfair bij Aeres vmbo Sneek. De deuren van school gingen om 10:00 uur open, zodat iedereen kon zien wat voor leuke activiteiten er te doen waren.

Er verschillende workshops, o.a. pompoen snijden, een bloemstukje maken en een boekenlegger ontwerpen. In de gymzaal waren verschillende sportactiviteiten.

Naast de workshops, was er een bak wedstrijd “Heel Aeres bakt”. De mooiste boerderijtaart was gemaakt door Kenley en Fenna uit de derde klas. En de lekkerste bokkenpootjes taart was gemaakt door Deborah uit de eerste klas. In de kantine hadden leerlingen zijn of haar huisdier meegenomen, ook waren er diverse kraampjes te vinden.

Buiten konden de leerlingen wedstrijd rijden of over de hindernisbaan met hun eigen hond. Leerlingen konden zich ook opgeven voor de hondenkeuring Olivia Boerdijk is samen met hond Dries eerste geworden. De hondenkeuring en hindernisbaan is mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligs van hondenschool Kynologenclub uit Sneek. En natuurlijk was er ook wat (zelfgebakken) lekkers en een drankje te nuttigen. Kortom een geslaagde middag waar veel te zien en te beleven was van jong tot ouder. 

Olivia Boerdijk met zwarte labrador Dries