Opbrengst kerstmarkt: € 1500 voor de stichting Fougoulance!

Date

Gelukkig mocht het weer, een fysieke kerstmarkt organiseren.

In de week van 19-22 december zijn onze leerlingen van klas 1 en 2 in diverse workshops hard aan het werk geweest met de voorbereiding. Het resultaat was overweldigend. Alles wat gemaakt was en waarvoor geoefend is, werd op de markt verkocht en uitgevoerd.

Er was van echt van alles te koop! Er was een rommelmarkt, een loterij, meer dan voldoende eten en drinken, muziek, theater, dans en een levende kerststal. De markt is goed bezocht, wat weer te danken is aan onze leerlingen van de PR-workshop.

De opbrengst van de markt geven we altijd aan een goed doel en dit keer was dat de stichting Fougoulance. Maar liefst 1500 euro konden we afgelopen week overhandigen aan Mahmoud Ba van de stichting.

Fougoulance is een stad in het Afrikaanse land Guinea. Deze stichting zet zich in voor de aanschaf van een ambulance, zodat de stad Fougoulance en omgeving beter te kunnen worden bereikt. Verder hebben ze ook de aanleg van een waterput mogelijk gemaakt en maken ze het mogelijk dat kinderen daar naar school kunnen gaan. Voor meer informatie zie ook www.fougoulance.nl

Kortom: We kijken terug op een prachtige week waar we ook nog een goed doel mee hebben kunnen ondersteunen!

Op de foto zie je van links naar rechts: Mahmoud Ba (stichting), Richard Wolma (docent) en leerlingen: Noud, Joey en Fenna.