Aeres VMBO Buitenpost pilotschool voor nieuwe leerweg

Date

Binnen enkele jaren worden de gemengde leerweg en de theoretische leerweg samengevoegd tot één nieuwe leerweg. In deze nieuwe leerweg volg je dan, naast avo-vakken (Nederlands, Engels, wiskunde, biologie, NASK, economie & Duits), een praktijkgericht programma. Men is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor deze nieuwe leerweg en er zal ook een nieuwe naam gekozen worden. 

Pilotschool

Wij zijn uitgekozen als pilotschool, waardoor wij zijn gestart met de nieuwe leerweg in de derde klas. Op deze manier kunnen we in de praktijk onderzoeken wat werkt en wat niet en hoe de nieuwe leerweg en het praktijkgericht programma het beste ingericht kunnen worden en wat wij als school en de leerlingen nodig hebben.

Animatiefilmpje nieuwe leerweg

Er is een animatiefilmpje ontwikkeld die een eerste introductie geeft op de nieuwe leerweg en het praktijkgericht programma. Wij nodigen je van harte uit om deze even te bekijken.

Heb je vragen

Mocht je toch nog vragen hierover hebben of wil je meer informatie? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ons mailadres is vmbo.buitenpost@aeres.nl.