Alles over aanmelden

Heb jij je keuze voor onze school gemaakt? Dat is erg leuk!

In 2024 wordt voor het eerst gewerkt met een centrale aanmeldweek voor de eerste klassen van het Voortgezet Onderwijs. De minister heeft destijds de week voor Pasen aangewezen.

Omdat in die week mogelijk onderwijsdagen uitvallen en de tijd voor aanmelding daarmee wel erg kort dreigt te worden, hebben de samenwerkende bestuurders van het VO in Friesland en Noordelijk Flevoland besloten tot een uitbreiding. Leerlingen uit groep 8 kunnen in deze periode aangemeld worden op onze school. Vul dit aanmeldformulier in voor 1 april. Je kunt het ingevulde formulier naar ons mailen of afgeven op locatie.

Instromen

Je kunt instromen in het tweede of derde leerjaar. De aansluiting levert vaak geen problemen op. De toelating wordt per leerling bekeken. Wij vragen informatie op bij jouw laatste school. We laten je vóór 15 juni weten of je bij ons bent ingeschreven en volgend schooljaar kunt starten. Als je in een hogere klas wilt worden toegelaten dan wordt er eerst een gesprek ingepland. Wil je je aanmelden voor leerjaar 2 of 3? Je kunt je tot 1 juni aanmelden via dit aanmeldformulier.

Kies het leerjaar waarvoor je je wilt aanmelden

Toelatingsbeleid

Wil je meer informatie over de aanmeldings- en toelatingsprocedure?

Heb je vragen over het aanmelden?

Mail dan je vraag naar vmbo.heerenveen@aeres.nl of bel 0513-623034.