Open dag en open lesmiddagen

Uw kind gaat bijna naar de middelbare school. Voor veel leerlingen is dit een grote stap. Het is spannend en er verandert heel veel voor ze. Natuurlijk wilt u dat uw kind goed terechtkomt op de middelbare school. Om te kijken of onze school goed bij uw kind past, bent u samen met uw kind altijd van harte welkom om onze school te bekijken.

Open lesmiddagen

Op woensdag 6 november 2019 en 12 februari 2020 kunt uw kind van 14.00 - 16.00 uur proefdraaien bij ons op school en zelf ervaren hoe leuk onze school is. Meld uw kind aan via mavo.bilthoven@aeres.nl onder vermelding van de naam van uw kind en op welke basisschool uw kind zit.

Op de Open lesmiddagen bent u als ouder ook van harte welkom! Terwijl uw kind een aantal proeflessen volgt, kunt u uw vragen stellen tijdens de informatiebijeenkomst en alles te weten komen over de unieke begeleiding die leerlingen bij ons op school kunnen krijgen van eigen docenten. Of u kunt informeren naar de mogelijkheid om al in klas 3 delen van het centraal examen te doen, zodat leerlingen bijvoorbeeld in klas vier al vakken op havoniveau kunnen volgen. Zo stroomt een leerling makkelijk door naar de havo. 

Open dag

Op woensdag 29 januari 2020 van 16.00 - 20.00 uur bent u samen met uw kind van harte welkom op onze school. Tijdens de Open dag kunt u alles te weten komen over ons onderwijs en de unieke begeleiding op onze school. Of u kunt informeren naar de mogelijkheid om al in klas 3 delen van het centraal examen te doen, zodat leerlingen bijvoorbeeld in klas vier al vakken op havoniveau kunnen volgen. Zo stroom een leerling makkelijk door naar de havo. 

Andere dag?

Wilt u op een andere datum onze school bekijken?
Dat kan. Neem contact met ons op via 088 020 5600 of via mavo.bilthoven@aeres.nl .