Bilthoven_doorkijk naar klaslokaal

Alles over aanmelden

Hebben u en uw kind kennisgemaakt met onze school en wilt u uw kind aanmelden voor het schooljaar 2019 - 2020? Erg leuk dat jullie kiezen voor onze school!

Aanmelden eerste klas

Zit uw kind in groep 8 en wilt u hem of haar aanmelden voor klas 1? Volg dan dit stappenplan:

  1. Geef aan de docent van groep 8 door dat u voor onze school kiest.
  2. Vul daarna dit aanmeldingsformulier in en stuur dit naar Aeres MAVO Bilthoven, Postbus 320, 3721 DV Bilthoven. Of scan het ondertekende formulier en mail het naar: administratie.mavo.bilthoven@aeres.nl.
  3. U ontvangt een bevestigingsmail.
  4. Via het door u opgegeven e-mailadres wordt u met uw kind uitgenodigd voor een introductie gesprek. Of u ontvangt een afwijzing omdat het gegeven advies niet overeenkomt met de aanmelding.
  5. U ontvangt uiterlijk 4 april 2019 bericht of uw kind op onze school geplaatst is.

Is uw kind niet geplaatst op de school van zijn of haar eerste keus en zoekt u een alternatief? U kunt natuurlijk uw kind meteen door de basisschool laten aanmelden voor de tweede ronde. Maar als u eerst nog even bij ons wilt rondkijken voordat u een beslissing neemt dan kunt u ons bellen om een afspraak te maken (088-0205600). U bent van harte welkom!

In deze brochure van het VO vindt u alle informatie over de aanmeldingsprocedure en open dagen van de scholen die vallen onder het samenwerkingsverband van de regio Zuidoost Utrecht (w.o. gemeentes De Bilt/Bilthoven, Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Bunnik en Zeist).

Aanmelden andere klassen

Wilt u uw kind aanmelden voor klas 2,3 of 4? Volg dan onderstaande stappen:

  1. U vult dit aanmeldingsformulier in. Lever daarbij alle benodigde stukken die in het aanmeldingsformulier genoemd staan en stuur de aanmelding naar Aeres MAVO Bilthoven, Postbus 320, 3721 DV Bilthoven. Of scan het ondertekende formulier met bijbehorende stukken en mail dit naar: administratie.mavo.bilthoven@aeres.nl.
  2. U ontvangt een bevestigingsmail van de aanmelding. Ontbreken er nog stukken, dan ontvangt u van ons een overzicht. Pas als alle stukken zijn aangeleverd nemen wij de aanvraag in behandeling.
  3. Via het door u opgegeven e-mailadres wordt u met uw kind uitgenodigd voor een introductie gesprek.
  4. Uiterlijk 16 juli 2019 ontvangt u een plaatsingsbrief of een afwijzing.

Heeft u nog vragen over het aanmelden, bel dan 088 0205600 voor meer informatie.