Online kennismaken - Aeres VMBO Velp

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij Aeres VMBO Velp. Normaal gesproken ontvangen we je op een Open Huis bij de voordeur. Jammer genoeg kan dat nu even niet. Om je toch zo goed mogelijk te helpen bij het maken van je schoolkeuze, kun je op deze pagina een virtuele rondleiding volgen en zo toch te school te zien. Je kunt daarnaast op deze pagina meer lezen over onze school, video's bekijken en live chatten met medewerkers. Allemaal vanaf je eigen bank of met het hele gezin rond de keukentafel! 

Talent voor groei

Virtuele tour

School van binnen bekijken vanuit je eigen huis? Neem hier een digitale tour door de school! Bij veel lokalen kun je via een video alles horen over bijvoorbeeld ons groen en creatief profiel. 

Het is fijn dat deze school klein is. Als je van de basisschool komt, hoef je niet lang te wennen. Gewoon jezelf zijn, dan komt het wel goed.

Siem Hermsen, leerling klas 3

Over Aeres VMBO Velp

Aeres VMBO Velp is een kleinschalige vmbo-school met ongeveer 520 leerlingen. Onze leerlingen komen niet alleen uit de gemeente Rheden, maar ook uit de verdere omgeving zoals Arnhem, Dieren, Duiven, Oosterbeek, Driel en Westervoort. Het is een school waarin naast aandacht voor de leerstof vooral veel aandacht is voor de leerling als individu. Het groen/creatieve profiel en de uitgebreide ondersteuningsstructuur voor de leerlingen zijn belangrijk in ons onderwijs.

Ben je er al uit? Lees hier alles over de aanmeldingsprocedure en meld je aan vanaf 1 februari.
We kijken uit naar je komst!