Informatie voor basisscholen

T/M 15 MAART 2020 GEEN LOTING OF WACHTLIJST VOOR LEERLINGEN GROEP 8!
IEDEREEN IS WELKOM IN KLAS 1!


Voor uw leerlingen kan het een grote stap zijn om van het basisonderwijs naar de brugklas te gaan. Bij Aeres VMBO Velp bieden we de Gemengde leerweg (met diploma-uitstroom op Theoretische leerweg), Kaderberoepsgerichte leerweg en Basisberoepsgerichte leerweg aan.

Wanneer u leerkracht of intern begeleider bent in het basisonderwijs bent u waarschijnlijk degene die het beste zicht heeft op de prestaties van een leerling. Dat is de reden dat wij u graag wat meer informatie geven over ons onderwijs en onze intakeprocedure, dit kan in een voorgesprek met de zorgcoördinator of intaker van Aeres VMBO Velp. Wij staan u graag te woord of maken een afspraak.

Tot 15 maart 2020 is er bij Aeres VMBO Velp geen loting of wachtlijst voor leerlingen groep 8. Ná 15 maart wordt een aanmelding van een leerling in behandeling genomen zolang er plaatsingsruimte is.

Herm Aalders en Lyzette Tromp zijn zorgcoördinatoren bij ons op school en begeleiden de intake samen met de teamleider Sjoerd Bloemberg. Zij zijn het makkelijkste per mail te bereiken om een afspraak te maken op: h.g.s.aalders@aeres.nl of e.m.w.g.tromp@aeres.nl of s.k.g.bloemberg@aeres.nl 

De open dagen 2020 zijn op:
Vrijdag 31 januari 2020 van 08.30 - 15.30 uur, een dagdeel minilessen voor leerlingen van groep 8
Vrijdag 31 januari 2020 van 18.00 - 21.00 uur, Open Huis voor ouders met kinderen en andere belangstellenden
Zaterdag 1 februari 2020 van 10.00 - 13.00 uur, Open Huis voor ouders met kinderen en andere belangstellenden