Voor groep 7/8 leerlingen

Je bent bijna klaar met de basisschool. Tijd om een leuke middelbare school te kiezen! Ben je gek op dieren, eten & drinken en natuur? Dan is Aeres VMBO Nijkerk een school voor jou. Een nieuwe school is best spannend, maar hier is het persoonlijk, open en veilig. Iedereen gaat met respect met elkaar om en de sfeer is gezellig. Je maakt zó nieuwe vrienden.

Respect voor de wereld om je heen

Aeres VMBO Nijkerk is een vmbo-groenschool. Je krijgt dezelfde vakken als op andere vmbo-scholen, zoals Nederlands en wiskunde. Het verschil is dat je ook het profielvak Groen volgt. Natuur en milieu, gezonde voeding en duurzaamheid: daar gaat het om. Je leert hoe belangrijk een groene toekomst is. Daarnaast leer je met veel zelfvertrouwen zorgen voor alles wat groeit en bloeit. Je gaat met respect om met de mensen, dieren en natuur om je heen.

Veel leuke dingen te doen

School moet natuurlijk wél leuk zijn! Onze leerlingen doen daarom veel leuke dingen. Wat denk je van schoolfeesten en excursies? En van sportdagen en activiteitenweken? Op onze Facebookpagina zie je wat er nog meer voor leuks gebeurt op school.

Leren door zelf te doen

Ben je graag lekker praktisch bezig? Mooi! De vakken in het profielvak Groen draaien namelijk om de praktijk. Je gaat zelf aan de slag met dierverzorging, planten, techniek en kooklessen. Want door te doen, leer je het snelst.

Veel persoonlijke aandacht

Natuurlijk wil je een fijne schooltijd mét goede resultaten! Daarom krijg je veel persoonlijke aandacht. Je hebt je eigen mentor. Het is zijn taak om jou goed te begeleiden. Bij hem kun je dan ook altijd terecht. Daarnaast kun je extra lessen of trainingen volgen. Als het nodig is, maken we lessen op maat voor jou.