Aanmelden vanaf de basisschool

Kies jij voor onze school? Dat is erg leuk!

Je kunt je samen met je ouders aanmelden voor onze school. Onderaan deze pagina vind je de link naar het digitale aanmeldformulier.

Naast het aanmeldformulier ontvangen we graag de volgende gegevens over jou:

  • Intakeformulier. (Deze ontvangen jullie van onze administratie nadat wij jullie aanmelding hebben verwerkt. Deze ontvang jullie binnen één week via de mail).
  • Informatie over speciale ondersteuningsbehoeften (bijvoorbeeld: psychodiagnostisch onderzoek, een OPP, dyslexieverklaring, etc.) als dit van toepassing is. We raden aan om een scan te maken van deze documenten. Deze documenten moeten jullie namelijk bij de laatste stap van het aanmelden uploaden/toevoegen.   
  • Het Onderwijskundig rapport (OKR) ontvangen wij via de basisschool daar hoeven jullie niets voor aan te leveren.

Direct na het aanmelden, ontvangen jullie een mail met in de bijlage een brief. De brief is een bevestiging dat de aanmelding goed is ontvangen. Het betekent nog niet dat je bent toegelaten. Na de bevestiging ontvangen jullie ook meer informatie over de vervolgstappen. Uiterlijk binnen zes weken na aanmelding ontvangen jullie bericht over de plaatsing. Deze termijn kan verlengd worden met vier weken wanneer extra informatie nodig is.

 

Aanmelden vanuit een andere school voor voortgezet onderwijs (zij-instroom)

Het komt voor dat leerlingen instromen in een tweede of derde leerjaar. Per leerling wordt er bekeken of er plek is in de betreffende leerroute en of er voldaan kan worden aan de ondersteuningsbehoefte van de leerling. Dit gebeurt altijd op basis van een gesprek, contact met de school van herkomst en dossieranalyse.

We kunnen de aanmelding van leerlingen pas in behandeling nemen als het dossier compleet is.

Hebben jullie vragen over het aanmelden? Mail dan de vraag naar vmbo.nijkerk@aeres.nl  of bel 088 020 5900.

 

Kies hieronder waarvoor je je wilt aanmelden