Nieuw extra vak voor sportieve brugklassers; Outdoor

Date

Pionieren, boulderen, mountainbiken, vuur maken, bootcampen, trailrunning enz. dat zijn de ingrediƫnten voor het sportieve extra vak Outdoor. Alle eersteklassers van Aeres VMBO Velp kiezen een extra vak in klas 1. Bij Outdoor ga je buiten op avontuur in de omliggende bosrijke natuur.

Al jaren kiezen eersteklassers voor een extra vak nl. Beeld & Geluid, Creatief of Paard. Omdat er grote vraag was naar een dergelijk vak is er gekozen om een extra vak in sportieve richting te ontwikkelen. Het is een goede keus voor sportieve leerlingen die ervan houden om buiten te zijn. Twee keer per maand krijgt de leerling een ochtend les in het extra vak.

Open Dagen bij Aeres VMBO Velp
Aankomende vrijdag 31 januari starten we om 09.30 uur de open dagen met de minilessen voor leerlingen die zich hebben opgegeven via de website. ’s Avonds zijn ouders met hun kind vanaf 18.00 tot 21.00 uur van harte welkom. En voor degenen die dan niet kunnen is er ook zaterdag 1 februari nog open huis tussen 10.00 en 13.00 uur.

Skills Talents Bloemwerk en Tuinontwerp- en aanleg
Vrijdag organiseert de VMBO-afdeling de Gelderse kampioenschappen voor Skills Talents. Dit is echt leuk om zelf te bekijken. Skills Talents zijn de teamvakwedstrijden voor vmbo-leerlingen. Bij winst op het provinciaal kampioenschap komt het team van drie leerlingen in de nationale finale. Daar strijden ze samen met de overige beroepen in één team, Gelderland Giants, tegen de andere provincies voor het goud!