Leerlingenraad verrast bewoners Biesdel

Date

Daniel, Joy en Romijn van de leerlingenraad VMBO hebben op maandag 17 mei verzorgingstehuis De Biesdel in Velp bezocht. Daar hebben zij namens alle raadsleden de bewoners een hart onder de riem willen steken.

Wat een geweldig initiatief heeft de leerlingenraad van het vmbo uitgevoerd, zie hieronder hun verslag.
Daniel A., Joy en Romijn van de leerlingenraad VMBO hebben op maandag 17 mei verzorgingstehuis De Biesdel in Velp bezocht. Daar hebben zij namens alle raadsleden de bewoners een hart onder de riem willen steken.
Ondanks dat de Bingo op school nog moet plaatsvinden, zijn er alvast presentjes aan een ieder van hen aangeboden: 36 bewoners ontvangen orthopedische steunkousen (met dank aan de moeder van Daniel!) , een mooie kaars en iets lekkers daarbij met een kaartje: ‘Alsjeblieft, voor u ’. Voor het volhouden, doorzetten en het doorkomen van deze moeilijke periode, met minimaal bezoek, het amper zien van familie en achterban gedurende lange tijd..
De grote kaart is verzorgd door Joy, het laat het doel van deze actie zien en de boodschap richting onze nabije buren aan de Biesdelselaan in Velp.
Wij wensen de ouderen héél veel sterkte voor nu, met een zo spoedig mogelijke verruiming van de bezoekregeling in het vooruitzicht.