2 juni Expositie Bloemwerk en Festival Goed Groen

Date

“Deze editie mag je niet missen!’ aldus directeur Mayke Rensen van Aeres Velp. Op en in het schoolgebouw van Aeres Velp kunnen bezoekers op 2 juni genieten van twee evenementen tegelijkertijd. Naast kleurrijk bloemwerk die de bloemstudenten tentoonstellen is op het buitenterrein de vierde editie van het Festival Goed Groen met livemuziek, verkoopkraampjes en heerlijk eten en drinken!

Tussen 16.00 en 21.00 uur is er een afwisselend programma waarbij de mbo Bloemopleiding een belangrijke rol speelt. Met een inspirerende expositie, al jaren een trekker voor zowel particulieren als professionals, laten alle mbo-bloemstudenten hun mooiste creaties zien. Daarnaast is er een workshop plukboeket maken georganiseerd, houd de socialmedia-kanalen in de gaten om je aan te melden.

Gratis Festival Goed Groen
Hip, duurzaam, trendy, culinair, informatief en muzikaal zijn opnieuw de ingrediënten van de vierde editie van het Festival Goed Groen. Vanwege corona konden we de laatste twee jaar dit festival niet organiseren. De school in Velp is blij dat er weer gebruik gemaakt kan worden van de skills van studenten, leerlingen en personeel om zo alles uit de kast te trekken om van deze dag een succes te maken. Alvast wat tips voor de bezoekers: kom met de fiets of openbaar vervoer. Kom je toch met de auto? Parkeer dan in de wijk en zeker niet op grasstroken of voor uitritten van de buurtbewoners. Vergeet niet om contant geld mee te nemen voor het afrekenen bij de diverse kramen.

Tijdens o.a. livemuziek van Lianne & Friends kun je snuffelen bij de verkoopkramen met o.a. lokale en uniek kadootjes, houten figuren, honing, sieraden, textielproducten voor kinderkamer, tweedehands kinder- en dameskleding, leren tassen en portemonnees, sieraden, allerlei mooi afgewerkte vazen,  en tweedehandsboeken. Voor kinderen is er van alles te doen van schminkdesign tot bewegen tot natuurlijk kosteloos een rondje zweefmolen. De groene school biedt  prachtige planten, hanging baskets, kruiden en bloemen te koop aan. En de mbo-miniondernemingen bieden o.a. kaarsen, planten en geuren aan. Als vanouds werken er ook weer lokale winkeliers mee uit Velp e.o. zoals bijvoorbeeld Studio Eigenzin, Rhejes IJshuys en de Parels van Daan.