Online kennismaken - Aeres VMBO Maartensdijk

Hoi! Wil je graag kennismaken met onze leuke school? Dat kan altijd online! Je kunt verderop de Online Opendag van schooljaar 2020-2021 terugkijken. Hierin hoor en zie je veel informatie over onze school: onze leerwegen, waarom we gaan verbouwen en ook over de extra klassen die je bij ons kunt volgen. Hieronder kun je ook direct de filmpjes apart bekijken. Veel kijkplezier! 

Aanmelden

Ben je er al uit en wil je je aanmelden voor het nieuwe schooljaar? Dat kan via de groene knop rechtsboven in beeld. Heb je in de tussentijd vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 088 020 5500 of mail je vraag naar vmbo.maartensdijk@aeres.nl 

Ons vernieuwde schoolgebouw

Vanaf schooljaar 2021-2022 krijgen we een vernieuwd schoolgebouw! Benieuwd naar de impressie van hoe het gaat worden? Bekijk de video!

Leren door te doen

Ben je graag praktisch bezig? Mooi! De vakken in het profielvak Groen draaien om de praktijk. Rond de school ligt een prachtige tuin, je gaat hier aan de slag met planten en bloemsierkunst. Je leert ook zelf dieren te verzorgen.  Door te doen, leer je het snelst!

In onderstaande video, neemt schoolhond Puck je mee door de school en vertelt je meer. 


Coaching & persoonlijke begeleiding

Het is een grote overstap, van basisschool naar de middelbare school. Wij doen er dan ook alles aan om de leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen. Bekijk de presentatie over onze basisondersteuning en lees meer informatie of stel vragen via de knop naast de video. 

Leerling gestuurde uren

Bij ons op school krijg je de ruimte om tijdens leerling gestuurde uren zelf te bepalen waar je aandacht aan wilt besteden. Je werkt aan je eigen leerdoelen en kunt vragen stellen waar nodig. Tehila vertelt je er in deze video meer over. Meer weten over ons onderwijsprogramma? Klik op de knop naast de video!

Extra klassen voor super gemotiveerde leerlingen!

Ben je gek op paarden, sport- en/of outdoor activiteiten? Of ben je graag creatief bezig of wil je echt leren koken? Dan is één van onze extra klassen misschien wel iets voor jou. Naast de gewone vakken zoals Nederlands, Engels en wiskunde, kun je kiezen uit: de Paardenklas, de Outdoorklas, de Food & Cookingklas of de Atelierklas! Meer weten over deze klassen? Bekijk de filmpjes hieronder. Over de Food & Cookingklas en de Atelierklas hebben we nog geen filmpje...

Paardenklas

De Outdoorklas