Aeres VMBO Ede

Aeres VMBO Ede* is niet zomaar een school. Aeres VMBO Ede is een school die je aan het denken zet, waar je wordt uitgedaagd en waar je van gaat houden. We zijn elke dag bezig om je voor te bereiden op jouw toekomst. Je leert hier met je hoofd, je hart en je handen.

Met een diploma van Aeres VMBO Ede kun je doorstromen naar onze eigen opleidingen in het mbo of naar één van de vele opleidingen die er in de regio zijn. Leerlingen van onze school komen overal terecht, in de voeding en agribusiness maar ook in de zorg, economie en technische beroepen. Werk en kansen genoeg in de FoodValley. Als jij maar kiest voor een loopbaan die bij jou past, begeleiden we jou op deze leerrijke weg. 

De Open dag is al geweest. Heb je deze gemist en wil je samen met je ouders alsnog komen kijken? Maak dan een afspraak, bel 088 020 57 00 of stuur een mail naar vmbo.ede@aeres.nl

 

“De school is klein en overzichtelijk en je krijgt veel leuke praktijkvakken op het gebied van dieren en food. Ik voelde me meteen thuis toen ik hier tijdens de open dag kwam kijken.” Yentl Pakaila (vierde leerjaar).

 

* Aeres VMBO Ede is de nieuwe naam van Groenhorst Ede.