Aeres Velp trots op kwaliteitslabel Floral Education Center

Date

Tijdens een feestelijk tekenmoment werd Aeres Velp gisteravond officieel een Floral Education Center. Marco Maasse, directeur van de VBW en Bastiaan Pellikaan, voorzitter van het College van Bestuur van Aeres, ondertekenden de samenwerkingsovereenkomst.

Aeres Velp trots op kwaliteitslabel Floral Education Center

Podiumgesprek met de bloemist van het jaar
Judith en Bart Ebbers zijn Bloemist van het jaar 2019 met hun bedrijf De Bloemenvink in Leidschendam en werden door Marco Maasse geïnterviewd. Ook kwamen er diverse vragen uit de zaal van de aanwezige studenten, bloemisten en docenten. Judith en Bart gaven goede tips over hoe je zelf een gedegen onderneming start.

Intensieve samenwerking
Topteam Bloemisten, VBW en Aeres MBO Velp/ Aeres Trainingcentre Velp gaan intensief samenwerken om te komen tot betere vakmensen en nieuwe instroom in de branche maar ook om de bloemisten beter te scholen. Het is belangrijk dat stagiaires en deeltijdstudenten goed begeleid worden en echt veel kunnen leren op het bedrijf. De kartrekkers bij het topteam Bloemisten zijn: Flow Bloemisten, Bloem en cadeau Hassink, Machiel Bekker bloemen en interieur, Bloemsierkunst Markerink, Bloemisterij het Molentje en Bert Evers Bloembinder.

Dè Bloemistenopleider
Aeres Velp en Aeres Training Centre Velp mogen zich vanaf deze datum dè Bloemistenopleider van Nederland noemen. “Een titel waar we echt heel blij mee zijn. Wat we er mee willen bereiken is dat steeds meer creatieve jongeren het vak weer aantrekkelijk gaan vinden en onze docenten hen goed en technisch-vakkundig mogen opleiden.”: aldus Mayke Rensen, directeur van Aeres Velp.