Nieuw! Talentklassen bij Aeres VMBO Nijkerk!

Date

Talentklassen: voor als je een stapje meer wil!

NIEUW! Bij Aeres VMBO Nijkerk kun je vanaf schooljaar 2021-2022 talentklassen volgen!

Paardenklas
Ben je helemaal gek van paarden en paardrijden dan kun je je hart ophalen in de Paardenklas. Deze talentklas in leerjaar 1 en 2 is een speciale klas. Alleen geschikt voor jongens en meisjes die echt alles willen leren over paarden en tijdens schooltijd rijles van erkende rijinstructeurs willen krijgen.

Sportklas 
Houd jij van sport? Ben jij een echte sportieveling? Wil je graag meer sporten op school? Of droom je ervan om straks sportinstructeur of zelfs gymdocent te worden? Dan is de Sportklas van Aeres VMBO Nijkerk echt wat voor jou. In leerjaar 1 en 2 krijg jij met jouw sportklasgenoten naast de reguliere gymlessen (3 uur per week) ook nog eens 2 uur extra sport per week!

Natuurklas
Naast het normale vmbo programma krijgen de leerlingen praktijklessen in drie verschillende modules. Hierin maak je kennis met alle aspecten van de natuur. Wat is natuur, wat doen we in de natuur en hoe onderhouden we dit zodat het voor iedereen aantrekkelijk blijft om er te recreëren. In de natuurklas krijg je kennis over de planten en dieren van de Veluwe. Daarnaast ga je actief de natuur in. Je bent bezig met sporten en outdoor activiteiten en werk je mee om de natuur te onderhouden.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Via onderstaande pagina's lees je er meer over: