Een middelbare school kiezen doen ouders/verzorgers en hun kind samen. Je wilt als ouder/verzorger zoveel mogelijk informatie verzamelen en kinderen willen vooral sfeer proeven. Door onze informatieavonden en open dagen te bezoeken kunnen ouders en kinderen sfeer proeven en een kijkje nemen in onze keuken. Op deze manier kan een kind al een indruk krijgen of hij/zij zich thuis zou voelen op Aeres VMBO Almere. Wij vinden dit heel belangrijk, want een leerling brengt een belangrijk deel van zijn of haar jeugd door op onze school.

Informatieavond

Informatieavond 2020

Onze informatieavonden word dit jaar op een andere manier vormgegeven. De avonden staan gepland op:

  • Dinsdag 3 november BL/KL
  • Donderdag 5 november GL/HGL

Per avond is 1 ouder/verzorger en 1 groep 8 leerling uit hetzelfde gezin welkom op inschrijving. Tijdens deze avond kunnen ouders/verzorgers Aeres VMBO Almere beter leren kennen en zich aanmelden voor verschillende presentaties. Let op: er is een limiet aan de deelnemers per inlooptijd en presentatieronde. Aanmelding is verplicht.

De leerlingen gaan lekker praktisch aan de slag en leren Aeres VMBO Almere kennen door middel van mini-lesjes.

Het aanmeldformulier voor de informatieavonden komt spoedig online. Wij raden aan onze website in de gaten te houden. 

Open dag

Tijdens de open dagen van het Aeres VMBO Almere valt er veel te beleven! Wij hebben in de meeste lokalen verschillende workshops en activiteiten waar zowel de leerlingen als ouders/verzorgers aan mee kunnen doen. Op deze dagen hebben wij geen vast programma en kunt u vrij binnen lopen. Dit jaar staan onze deuren voor jullie open op vrijdag 29 januari tussen 18.30 - 20.30 uur en op zaterdag 30 januari tussen 10.00 en 12.00 uur.