Een middelbare school kiezen doen ouders/verzorgers en hun kind samen. Je wilt als ouder/verzorger zoveel mogelijk informatie verzamelen en kinderen willen vooral sfeer proeven. Door onze informatieavonden en open dagen te bezoeken kunnen ouders en kinderen sfeer proeven en een kijkje nemen in onze keuken. Op deze manier kan een kind al een indruk krijgen of hij/zij zich thuis zou voelen op Aeres VMBO Almere. Wij vinden dit heel belangrijk, want een leerling brengt een belangrijk deel van zijn of haar jeugd door op onze school.

Leuk dat je een bezoek wil brengen aan Aeres VMBO Almere! Raadpleeg onze agenda voor de data. Maak kennis met de leuke vakgebieden, mooie praktijkvakken en inspirerende omgevingen!

Op het aanmeldformulier (onder) kunt u een tijd en dag kiezen. (het formulier is nog in onderhoud, maar wordt z.s.m. aangepast)

De open dagen zijn bestemd voor kinderen die nu in groep 7 of 8 zitten en alleen als u zich heeft aangemeld, kunt u het Open Huis bijwonen. 
Check altijd de website in verband met (eventuele) beperkende maatregelen vanwege Corona.

Kan je niet wachten en wil je graag alvast online kennis maken? Op deze pagina vind je o.a. video's van opgenomen presentaties en lees meer info over de praktijkvakken.

Aanmelden Open Huis