Een middelbare school kiezen doen ouders/verzorgers en hun kind samen. Je wilt als ouder/verzorger zoveel mogelijk informatie verzamelen en kinderen willen vooral sfeer proeven. Door onze informatieavonden en open dagen te bezoeken kunnen ouders en kinderen sfeer proeven en een kijkje nemen in onze keuken. Op deze manier kan een kind al een indruk krijgen of hij/zij zich thuis zou voelen op Aeres VMBO Almere. Wij vinden dit heel belangrijk, want een leerling brengt een belangrijk deel van zijn of haar jeugd door op onze school.

Meld je aan voor de informatieavond 

Leuk dat je een bezoekje wil brengen aan Aeres VMBO Almere!

Onze informatieavonden staan dit jaar (onder voorbehoud) voor de volgende data ingepland:

  • Dinsdag 16 november bb/kb
  • Donderdag 18 november gl/Het Groene Lyceum 

De informatieavonden vinden plaats van 19.00 tot 21.00 uur. Let op: er is een vast programma, deze start om 19.00 uur. Op deze avonden kunnen jullie kennis maken van onze school, zijn nuttige presentaties te volgen en doen de leerlingen leuke mini-lesjes.

Open dag

Wat fijn dat wij jullie weer (onder voorbehoud) live mogen ontvangen!

Op vrijdagavond 4 februari tussen 18.30 en 20.30 uur en op zaterdag 5 februari tussen 10.00 en 12.00 uur staan onze deuren voor jullie open. Breng een bezoekje aan onze school en maak kennis met de leuke vakgebieden, mooie praktijkvakken en inspirerende omgevingen! 

Wil je graag alvast online kennis maken? Op deze pagina vind je o.a. video's van opgenomen presentaties en lees meer info over de praktijkvakken.