Een middelbare school kiezen doen ouders/verzorgers en hun kind samen. Je wilt als ouder/verzorger zoveel mogelijk informatie verzamelen en kinderen willen vooral sfeer proeven. Door onze informatieavonden en open dagen te bezoeken kunnen ouders en kinderen sfeer proeven en een kijkje nemen in onze keuken. Op deze manier kan een kind al een indruk krijgen of hij/zij zich thuis zou voelen op Aeres VMBO Almere. Wij vinden dit heel belangrijk, want een leerling brengt een belangrijk deel van zijn of haar jeugd door op onze school.

Open dag

Tijdens de open dagen van het Aeres VMBO Almere valt er veel te beleven! Wij hebben in de meeste lokalen verschillende workshops en activiteiten waar zowel de leerlingen als ouders/verzorgers aan mee kunnen doen. Op deze dagen hebben wij geen vast programma en kunt u vrij binnen lopen. Dit jaar staan onze deuren voor jullie open op vrijdag 29 januari tussen 18.30 - 20.30 uur en op zaterdag 30 januari tussen 10.00 en 12.00 uur.

Vooralsnog staan onze open dagen gewoon in onze school op de planning. In deze tijden weet je het natuurlijk nooit en veiligheid staat voorop. We houden jullie via deze pagina op de hoogte. 

Wil je alvast digitaal kennismaken met onze school? Dat kan hier