Aeres VMBO Almere is een vmbo-groenschool met een groene visie. Dé vmbo school die stad en natuur verbindt. Want groen verbindt en bij ons staat duurzaamheid van de mens, onze omgeving, voedsel en dieren centraal. Dit zie je aan de verschillende faciliteiten die wij hebben, het dierverblijf, de tuin vol bloemen en planten, de mooie keukens, onze sportfaciliteiten en de groenvakken waarin de leerlingen les krijgen. Het profielvak Groen draagt bij aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, zij leren om goed te zorgen voor alles wat groeit en bloeit.

Kleine en veilige school in Almere

Onze school staat bekend als een veilige school waarbij persoonlijke aandacht voor leerlingen centraal staan. De leerlingen komen niet alleen uit de gemeente Almere, maar ook uit de omliggende omgeving. Met ruim achthonderd leerlingen is Aeres VMBO Almere een persoonlijke en sfeervolle school.  

Persoonlijke en veilige sfeer

Leraren en medewerkers vinden het belangrijk dat leerlingen zich hier snel thuis voelen en organiseren daarom allerlei projecten en activiteiten. Door samen dingen te doen, leer je elkaar kennen en krijg je snel nieuwe vrienden.