Wie zijn we

Aeres VMBO Velp (voorheen Groenhorst Velp) is een kleinschalige vmbo school met 450 leerlingen. Een school waar theorie en praktijk hand in hand gaan. Het groen/creatieve profiel en de uitgebreide ondersteuningsstructuur voor onze leerlingen zijn belangrijk in ons onderwijs.

Onze leerlingen krijgen bij aanname de mogelijkheid zich te ontwikkelen om vervolgens in één van de leerwegen examen te doen. Maar nog veel belangrijker om als mens te groeien, zelfvertrouwen te krijgen, zichzelf te leren kennen en te genieten van een fijne schooltijd.      

Alleen onze naam verandert…

Groenhorst Velp heet vanaf 1 augustus 2017 Aeres VMBO Velp. De naam verandert, verder verandert er niets. We blijven een kleinschalige vmbo school met veel ondersteuning voor onze leerlingen, een groen/creatief profiel en goed onderwijs in een vernieuwd gebouw aan de bosrand in Velp.

Aeres VMBO Velp maakt deel uit van Aeres, een unieke groep kennisinstellingen die beroepsonderwijs in de hele groene kolom verzorgt; praktijkonderwijs, vmbo-, mbo-, hbo- en masteropleidingen, praktijkgericht onderzoek, deskundigheidsontwikkeling van professionals en kennisintensieve dienstverlening. Door samen te werken in onderwijs, onderzoek en zakelijke dienstverlening, laat Aeres als groep kennis en kunde groeien, van leerlingen, studenten én van medewerkers.