Voor basisscholen

Aeres VMBO Maartensdijk is een kleinschalige groene vmbo-school met ongeveer 400 leerlingen. We zijn een persoonlijke school waar we de talenten van onze leerlingen (her)kennen. Bij Aeres VMBO Maartensdijk kan een vmbo-diploma behaald worden, ook bij een LWOO indicatie. We hebben drie verschillende leerwegen:

Basisberoepsgerichte Leerweg (BB)

Kaderberoepsgerichte Leerweg (KB)

Voor BB en KB bieden wij een combinatie van praktijk en theorievakken aan: Dier, Bloem, Groen, VAP (=Verwerking Agrarische Producten), Techniek.

Gemengde Leerweg (GL)

Leerlingen met een Theoretische leerweg (TL) advies maar er wel van houden praktisch bezig te zijn, zijn bij ons aan het goede adres en kunnen bij ons een GL+ traject volgen. Dit houdt in dat er in leerjaar 4 een extra theorievak gevolgd kan worden. Wanneer de leerling voldoet aan de voorwaarden behaalt hij/zij een diploma voor de Theoretische Leerweg (TL).

vmbo-LWOO

Leerlingen die iets meer ondersteuning nodig hebben bij het leren en de theoretische vakken kunnen les krijgen in kleinere klassen. Hier krijgen ze meer praktijk en meer begeleiding. In welke klas de leerling wordt geplaatst is afhankelijk van het advies van de basisschool en de resultaten van de testen die bij ons worden gemaakt.

Aanmelden kan hier