Aanmelden

Inschrijven op Aeres VMBO Lelystad

Heb je als ouder/verzorger of leerling kennisgemaakt met onze school tijdens onze informatieavonden of open dag en wil je jouw zoon/dochter inschrijven? Dit kan tijdens onze inschrijfdagen met dit aanmeldformulier.

*Denkt u aan een kopie van het identiteitsbewijs van de leerling? Dit hebben we nodig om de gegevens te controleren en in te voeren. Dit mag ook een kopie van het uittreksel Basisadministratie Personen (BRP) (voorheen GBA) of een kopie van de geboorteakte zijn.

Inschrijfdagen gemist?

Is het niet gelukt om naar één van onze inschrijfdagen te komen, neem dan contact op met onze administratie, of stuur het formulier naar ons postadres. Wil je meer informatie of hulp bij het inschrijven? Neem dan contact met ons op.

Na de inschrijving

Je hebt je aangemeld bij ons op school en hoe nu verder? Na de aanmelding volgt er een probeerdag vol met activiteiten. Hiervoor word je per brief uitgenodigd. Tijdens deze probeerdag maak je kennis met de school en onze docenten. Hierna volgt een intakegesprek de uitnodiging ontvang je telefonisch of per mail. Na de verzamelde informatie gaat de toelatingscommissie bekijken of je geschikt bent en past bij onze school. Ben je aangenomen dan ontvang je per brief een bevestiging. Indien van toepassing volgt er dan een afwijzingsgesprek. Van de afwijzing ontvang je later per brief een bevestiging. Tijdpad nieuwe aanmeldingen 2017-2018.

Kennismakingsochtend

Als je net op een middelbare school komt, is alles nieuw en spannend. Een andere school, andere vakken, nieuwe klasgenootjes, meer leraren, een grotere schooltas en meer huiswerk. Daarom organiseren wij al voor de zomervakantie een kennismakingsochtend. Tijdens de kennismakingsochtend leer jij je nieuwe klasgenoten kennen en wie je mentor is. Na de zomervakantie ga je dan echt van start als nieuwe leerling van Aeres VMBO Lelystad.