VMBO Nijkerk knaagdier eet sla

 

Tijdens onze open dagen leer je ons beter kennen. Alle docenten zijn aanwezig, leerlingen lopen rond om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt een voorlichtingsronde volgen over de vmbo opleiding die bij jou past. Mis de open dag niet en duik in de wereld van Aeres VMBO Nijkerk.

De open dagen zijn dit schooljaar op de volgende momenten:

 • Geannuleerd: Woensdag 24 november 2021 van 18.30 tot 21.00 uur.

  Helaas is deze open dag vanwege de huidige coronamaatregelen geannuleerd. De laatste open dag die we organiseerden ontvingen we 600 bezoekers. We kunnen deze aantallen niet kwijt met de huidige regels. We willen we de mensen die zich voor de open dag hebben aangemeld uitnodigen voor een individuele rondleiding. Dit zal in eerste instantie gelden voor de leerlingen die nu in groep 8 zitten en zich hebben aangemeld voor de open dag van 24 november. We zullen deze mensen benaderen per e-mail. 

  Leerlingen die nu in groep 7 zitten adviseren we om de open dagen van volgend schooljaar te bezoeken. We gaan er van uit dat we deze weer kunnen organiseren, zoals we dat gewend zijn.

 • Geannuleerd: Zaterdag 22 januari 2022 van 9.30 uur tot 12.30 uur.

  Helaas is ook deze open dag vanwege de huidige coronamaatregelen geannuleerd.
  De laatste open dag die we organiseerden ontvingen we ruim 600 bezoekers. De verwachting was dat het er nog meer zouden worden dit jaar. We kunnen deze aantallen niet kwijt met de huidige regels. 

  De mensen die zich hebben aangemeld voor een van de open dagen, ontvangen van ons binnenkort een mail, waarin ze worden uitgenodigd om zich in te schrijven voor een individuele rondleiding. We bieden deze mogelijkheid aan voor kinderen die nu in groep 8 zitten en dit jaar de overstap gaan maken naar het VO. Bij een rondleiding zal kan de groep 8 leerling, 1 ouder of verzorger meenemen. De rondleiding zal ook gegeven worden door 1 medewerker van de school.

  Heeft u zich nog niet ingeschreven voor een van onze open dagen? Schrijf u dan hieronder in voor een individuele rondleiding.

<<<Inschrijven voor een Open Dag>>>