Open Huis Aeres VMBO Velp

24 januari 2018

Zit je in groep 8, ben je creatief of houd je van de natuur dan is Aeres VMBO Velp (voorheen Groenhorst Velp) misschien wel jouw nieuwe school. Wij nodigen je van harte uit om je op te geven voor de minilessen of aan te komen met je ouders tijdens het Open Huis.

Vrijdag 26 januari hebben wij in de middag nog wat plekken over voor de minilessen, geef je gerust op via de website, www.aeresvelp-vmbo.nl of bel even op 088-0205200. Vrijdagavond van 18.00-21.00 uur en zaterdagochtend van 10.00-13.00 uur leiden onze eersteklassers alle belangstellenden rond en zij kunnen heel goed vertellen waarom zij vorig jaar voor onze kleinschalige school hebben gekozen. We zien er naar uit om je te ontmoeten.

Groen en Creatief
Aeres VMBO Velp is een groen/creatieve vmbo school waar je dezelfde vakken krijgt als op andere vmbo-scholen, zoals Nederlands en wiskunde. Het verschil is dat je ook  het profielvak Groen volgt. Natuur en milieu, creativiteit, gezonde voeding en duurzaamheid daar gaat het om. Je leert hoe belangrijk een groene toekomst is. Daarnaast leer je met veel zelfvertrouwen zorgen voor alles wat groeit en bloeit. 

Keuzearrangement in klas 3
Naast de verplichte keuzevakken kies je één van deze keuzearrangementen:
- Tuinontwerp en -aanleg én werken in tuin een Landschap
- Tekenen, schilderen, illustreren én Interieurontwerp en -design
- Bloemwerk én Groene vormgeving en styling
- Het houden van dieren én Groene zorg

Graag tot 26 of 27 januari!