Open huis Aeres VMBO Velp gaat niet door

Date -

Nieuwsgierig naar ons vmbo-onderwijs? Helaas kan dit Open Huis niet doorgaan.

Open huis VMBO 29 januari 2022 voor groepacht-leerlingen

Ben je creatief of houd je van de natuur dan is Aeres VMBO Velp misschien wel jouw nieuwe school. We hebben een hele leuke Virtuele Rondleiding voor je klaarstaan op de site. Dit werkt net als Google maps, je loopt met je muis via de witte pijlen door de school heen.Je ontdekt dan allerlei informatie en filmpjes. 

Wij moeten je helaas mededelen dat het Open Huis op 29 januari niet door kan gaan. Waar we tot nu toe de (corona)dans nog redelijk ontsprongen, liepen de ziekmeldingen onder collega’s en leerlingen deze week in rap tempo op. Er is dan ook te weinig personele bezetting om het Open Huis te draaien. De minilessen op vrijdag 28 januari gaan wel door voor de kinderen die hiervoor zijn aangemeld.

Algemene informatie over ons onderwijs
Wat we u sterk aanraden is het volgen van de Webinar. Vrijdagavond van 19.00 – 20.00 uur delen we algemene informatie met u. Via de chatfunctie kunnen gestelde vragen worden beantwoord door o.a. teamleider, directeur, leerlingen, docenten en zorgcoördinatoren. Nog niet aangemeld voor de Webinar? 
Dat kan nog: Webinar 

 
 
Talent voor groei

Aanmelden Open Huis