Open huis Aeres VMBO Velp

Date -

Nieuwsgierig naar ons vmbo-onderwijs? Wij zetten onze deuren wagenwijd voor je open!

Open huis Aeres VMBO Velp zaterdag 11 februari 2023

Ben je creatief of houd je van de natuur dan is Aeres VMBO Velp misschien wel jouw nieuwe school. Jij bent ook vast niet bang om vieze handen te krijgen of om dieren te knuffelen. 

Via onderstaand formulier meld je je aan voor het open huis op de vrijdagavond of de zaterdagochtend. Samen met onze leerlingen laten wij je dan graag onze toffe school zien met een mooie kennis-, leer- en beweegtuin! Aeres VMBO Velp is een gewone vmbo school met alle normale vakken als Nederlands, wiskunde, Engels e.d. maar daarnaast leer je van alles over de groene vakken zoals bloembinden, dierverzorging en het verzorgen van tuin en planten. Kies je voor Aeres Velp dan kan je na het behalen van je diploma in de gemengde leerweg nog steeds doorstromen naar de HAVO en iedere MBO-school.

Algemene informatie over ons onderwijs
Wat we sterk aanraden is het volgen van de Webinar op maandagavond 30 januari 2023 van 19.00 – 20.00 uur. Dan delen we alvast  algemene informatie met jou en je ouders. Via de chatfunctie kunnen gestelde vragen worden beantwoord door o.a. teamleider, directeur, leerlingen, docenten en zorgcoördinatoren.

We hebben een hele leuke Virtuele Rondleiding voor je klaarstaan op de site. Dit werkt net als Google maps, je loopt met je muis via de witte pijlen door de school heen. Je ontdekt dan allerlei informatie en filmpjes. 

 
Talent voor groei

Aanmelden Open Huis