Minilessen groep 7/8 bij Aeres VMBO Velp

Date -

Zit je nu in groep 7 of 8? Wil je sfeerproeven bij Aeres VMBO Velp? Geef je dan op voor de Minilessen van 2024! Wij zijn benieuwd hoe groen en creatief jij bent!

Altijd al aangetrokken door de natuur en door creativiteit? Dan is Aeres VMBO Velp misschien wel jouw nieuwe school. Je zit nu in groep 7 of 8 van de basisschool en we nodigen jou van harte uit om je op te geven voor de minilessen via onderstaand formulier. De gevraagde gegevens gebruiken we alleen om je te herinneren aan de miniles en om het dagdeel met de juiste aanvangstijd door te geven, Indelen doen we zelf (over het algemeen houden we de basisscholen bij elkaar). 

  • Vrijdag 2 februari van 09.30 - 16.00 uur (ochtend/middag)

Wij zien ernaar uit om je te ontmoeten en om je onze leuke school te laten zien. Jij ook? Geef je dan nu op via onderstaande formulier! Let op: je krijgt direct na het versturen in je computer of telefoon de tekst: Bedankt enz.,  en wat informatie. Maak daar een printscreen van en plak deze de eigen agenda.

Uiterlijk 23 januari 2024 ontvangt u een email met daarop de uitnodigingstijd voor uw zoon/dochter bij de minilessen. De kinderen zijn zoveel mogelijk ingedeeld bij eigen klasgenootjes van de basisschool. U snapt ongetwijfeld dat we, met ruim 200 aangemelde kinderen, het schema niet kunnen wijzigen. Alleen in uitzonderlijke gevallen passen we het aan. 

Talent voor groei

Aanmeldformulier minilessen